magyar | srpski | english | romanes 19.11.2019. Utorak  
 
 Salaš Katai

Kao biser turizma otkrivamo Vam netaknutu prirodu u srcu Vojvodine i Bačke na salašu Katai u Malom Iđošu na međunarodnom putu i pruzi Subotica-Beograd, nedaleko od autoputa.

Salaš se nalazi u središtu ravnice na samom vrhu Telečkanskoj visoravni, odakle se pruža divan pogled na reku Krivaju, okolna polja, šumarke. Svakom posetiocu pruža izuzetan doživljaj i nezaboravna sećanja na vreme provedeno na ovom rajskom mestu. Naši gosti su pre svega predškolska i školska deca, omladina i ostale organizovane grupe.

Posete se organizuju kao jednodnevne i višednevne ekskurzije, rekreativna nastava (škola u prirodi) a preko letnjeg raspusta razni kampovi (jezički, likovni, ekološki, informatički itd.). Smeštaj je u sobama sa 2, 4 i 6 kreveta.

Tokom poseta uz pomoć veštih animatora i vodiča organizuju se razne aktivnosti ( upoznavanje sa domaćim životinjama, jahanje konja i magaraca, vožnja traktorom, izrada ručnih radova raznim tehnikama, zanimljivi kvizovi, poseta pekarskom i etno-muzeju, jezeru, pešačke ture, prikuoljanje lekovitih biljaka, bogat večernji program itd.). Tokom višednevnih poseta aktivnosti se biraju u dogovoru sa domaćinom. Slobodno vreme deca provode na dobro opremljenim i bezbednim igralištima.

Brižni i gostoljubivi domaćini gostima nude tradicionalnu hranu iz vojvođanske kuhinje.

Tel: +381 (0)24/731-222

Tel/fax: +381 (0) 24/731-368

www.katai.rs

E-mail: info@katai.rs

 33_1.jpg  33_2.jpg
 33_3.jpg  33_4.jpg
 33_5.jpg  33_6.jpg
 33_7.jpg  33_8.jpg
 33_9.jpg  33_10.jpg

Vojvođanski centar za razvoj seoskog turizma

Vojvođanski centar za razvoj seoskog turizma   je udruženje građana osnovana kao nestranačko, nepolitičko i neprofitno udruženje čiji je cilj da se doprinese razvoju ruralne sredine, motivacije mladih da ostanu na selu i razvijanje svesti o bogatstvu tradicija i kultura mnogonacionalnog stanovništva Vojvodine

© 2007 www.kishegyes.rs