magyar | srpski | english | romanes 13.12.2019. Petak  
 
 Small Steps d.o.o.

Preduzeće za upravljanje biznis parkom SMALL STEPS d.o.o. osnovano je 8.10.2004. godine zajedno sa Opštinom Mali Iđoš, sa ciljem razvoja i izgradnje poslovne zone namenjene stranim partnerima i investitorima.

            Konkretan cilj je povezivanje lokalnih vlasnika poljoprivrednog zemljišta i celokupne zajednice u dugoročni projekat sa sledećim delatnostima: kupovinom, prodajom i iznajmljivanjem nekretnina, projektovanjem, rekonstrukcijom i građenjem budućih objekata, inžinjeringom, finansijskim i poreskim konsaltingom, istraživanjem tržišta, spoljnotrgovinskim prometom, raznovrsnim uslugama, marketinškim poslovima… Sve aktivnosti preduzeća su namenjene isključivo u svrhu podizanja ukupnog kvaliteta života stanovništva celokupne Opštine.

            Iza predstavnika preduzeća u Malom Iđošu nalazi se veliki tim stručnih ljudi i firmi, sa višegodišnjim iskustvom u sličnim projektima : Value Capital Group, AC Group International, CF ConFidas Group, Ecovis. Spona izmedju međunarodnih investitora i SMALL STEPS d.o.o. Feketić se odvija u predstavništvima u Novom Sadu, Beogradu i u inostranstvu .


Kontakt:
Small Steps d.o.o.
Kancelarija: 24323 Feketi
Tel./fax: +381 (0)24 41 00 260
Mob: +381 (0)62 432 675

© 2007 www.kishegyes.rs